“Kent Lykke Trio”

“Sten Lerche, Niels Villadsen og Kent Lykke” er absolut musikalsk kræs til ørene.

Igennem mange år har Niels Villadsen og Kent Lykke spillet sammen. Vi startede tilbage i starten af 90’erne, hvor vi spillede gospelmusik sammen. Dette var både i Aalborg Gospelchoir, og senere i Sæby Gospel Choir. På samme tid gav vi flere og flere koncerter med vores store passion, som var “SalmeJazz”. Vi spillede for udsolgte kirker igennem en del år i Aalborg til Kulturnatten, med op til to koncerter pr aften. Vi gav ligeledes koncerter i juletiden hvor det var julesangene som nænsomt blev jazzificeret med klaver og bas.

Vi fandt senere sammen med 3 andre fantastiske gutter: Sten Lerche, Karsten Hjort og Jesper Sørensen, for at danne “JaDa”, som var en jazzkvintet hvor vi spillede det jazz som vi kunne li’ og også hvor vi tog udgangspunkt i de fantastiske svenske folkesange, for herefter at sætte vores eget jazzede præg på dem. Det blev til mange koncerter rundt om i Jylland, og specielt Livø Jazzfestival blev stedet som vi “shinede” på…. Det var en fantastisk tid……

Men tiden går, og nu er vi sammen igen efter en del års pause – altså Sten, Niels og Kent…. Musikken, sammenspillet og humøret er ikke blevet mindre af tiden som er gået, og vi er stadig super glade for at vi igen spiller sammen….. Sten på “midiblæs”, Niels på bas og Kent på piano. Det swinger ……

Vi elsker at spille for andre, og vi glæder os over når vi ser publikum stå eller sidde og vippe lidt med tåen og smile til sidemanden, ægtefællen, kæresten eller andre som tegn på at det her musik det har de hørt før og det kan de genkende bestemte situationer fra.

Vi brænder for salmejazz’en. Vi brænder for de fantastiske danske og udenlandske salmer som igennem mange hundrede år har vist, at have en bæredygtig musikalsk sammensætning, som gør at de stadig er lige aktuelle at lytte til. Vi elsker at tage salmerne under et kyndigt jazzificeret blødt musikalsk håndelag, og spille dem på en sådan måde, at respekten for komponistens håndværk er genkendeligt. Det nænsomme, det bløde og det ”smilende” vil være at høre i alle vores jazzificerede improvisationer af salmerne.

Hvis dette vækker din/jeres interesse for at få besøg af os, så kontakt os genre. VI vil gerne komme og holde en Salmejazzaften sammen med jer. En aften kan også kombineres med et par fællessalmer hvis dette ønskes. I forbindelse med juletiden, har vi et specielt jule-salmejazz-repertoire som vi jazzificerer, efter samme principper som salmejazzen.

En koncert har en varighed af ca 60 min, og det koster 3750,- incl kørsel. 

Vi medbringer selv udstyr. Hvis tilfældet er at I råder over et flygel vil vi selvfølgelig gerne have lov til at anvende det til koncerten, hvis såfremt det er i god og stemt stand.

For os er musik “sjovt” når man spiller alene, men det er “dobbelt så sjovt” når man spiller sammen, og “3 gange så sjovt” når der også er folk der lytter til os.

Så – skulle I have lyst til en koncert, med de nænsomme jazzificerede toner fra bas og klaver så kontakt os genre. Det vil vi med glæde være behjælpelige med.

I kan fx. læse mere om Niels på denne side: http://nielsvilladsen.simplesite.com

Og meer om Sten på denne side: http://stenlerche.dk

Mange SalmeJazz Hilsner

Sten, Niels & Kent