Koncert….

Koncert med klaverimprovisationer i jazzificeret stil.

De fantastiske danske sange og salmer kan skabe glæde og liv, men også minder og tanker på specielle livsbegivenheder for hver enkelt menneske.

Som udøvende kunstner og med en cand. Mag i musikterapi har jeg igennem mange år rejst rundt i musikkens verden når jeg sidder ved klaveret og spiller. Jeg har specialiseret mig i at improvisere i respekt for det originale. Dette skal forstås således at når jeg spiller, vil man hele tiden kunne ane den oprindelige melodi og struktur i den musik som jeg spiller. Derfor vil du som tilhører kunne lade dig fylde af musikkens styrke, til netop at skabe tanker, og fremkalde minder, billeder og oplevelser. Det er ved en koncert er det helt tilladt at sætte sig og lukke øjnene og bare være og bare nyde…….

Min erfaring igennem et musikalsk aktivt liv, har placeret mig i den stille blide jazzgenre, hvor det er de “store akkorder”, det flydende og den svævende og rolige jazzificering som er i centrum for improvisationerne.

Alt efter årstiden vil jeg improvisere over forskellige salmer som har stor betydning for mig personligt, men også salmer som jeg tør spille i respekt for komponist og tidsånd.

Koncerten kan foregå på forskellige tider af eftermiddagen eller aften. Hverdage eller weekends, hvor det passer bedst for jer som arrangører.

Koncerten vil have en varighed på ca 60 min, og koster 3500,- ex. kørsel.

Jeg medbringer elektrisk klaver, og det er kun klaverlyden, og ikke andre elektroniske lyde som anvendes. Hvis tilfældet er at I på afholdelsesstedet råder over et flygel eller et klaver af god standard kan det aftales at dette anvendes, på betingelse af at det er forholdsvist nystemt.

Der tilsendes efter aftale pr.-materiale, som I har mulighed for at anvende til brug for at reklamere for arrangementet,